(Android/iOS) Unblock Ball - Block Puzzle atrakinti (begalinis žetonų skaičius)
Mar 16, 2022 1:05:10 GMT -5
Post by arexmeapenster on Mar 16, 2022 1:05:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Unblock Ball - Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Unblock Ball - Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti (begalinis žetonų skaičius) ▞▞▞
▞▞▞ Unblock Ball - Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Geras zaidimas tik reklamu labai daug
Labai blogai Jame yra per daug skelbimų Vienas lygis, vienas skelbimas.
Šimtas lygių žemyn laukia iššūkio. Tai niekada neatėjo... Norėčiau pamatyti galbūt besiplečiantį pasaulį, pavyzdžiui, didesnį tinklelį arba kitokį meistriškumą, pavyzdžiui, yra 3 skirtingi būdai, kaip atlikti šį galvosūkį, rasti visus 3. Bet ką, kaip žaidimai jaučiasi pasenę.
Tikrai nuostabus žaidimas, puikus laiko praleidimas, kuris taip pat pagerina mūsų proto galią
Odblokiraj žogo - Blok puzzle Sestavljanke fsp
labei smagu zeist visems
Linksmas žaidimas. Pasidaro sunkesnis 40–50 žaidimų, o tada tampa per lengvas 50 žaidimų. Tada jis įmeta vieną ar du sudėtingus galvosūkius maždaug kas 20. Norint pasiekti 175, 177, 179, 180 galvosūkius, reikia, kol PRASIDĖS GERIAUSI iššūkiai. Kantrybės ten! >> Didžiausia priežastis gauti 3 žvaigždutes >> skelbimai tarp beveik KIEKVIENŲ ŽAIDIMŲ!. Po kurio laiko galiu pašalinti išdiegimą daugiausia dėl pernelyg dažnų skelbimų!
Per daug lengva ir per daug skelbimų. Aš beveik susimąstau, ar jis buvo sukurtas tik reklamuotis, nes atrodo, kad lygiai niekada netampa sunkesni. Skelbimai po kiekvieno lygio vargina. Suleisite daugiau laiko žiūrėdami skelbimus nei baigdami kiekvieną lygį.
Pilna reklama vienas žaidimas 30sec reklama 😏😏😏
Jo malonus. Ir iššūkį protui, kas yra puiku. Man patiko nivea želė kremo reklama. Tai tiesiog malonu
Žaidimas patiko, bet per daug skelbimų!
Padarykite tai smagiai ir laimingai, jei turite dar daugiau.
Įstumkite dalį A į vietą B. Pakartokite. Štai toks žaidimas. Nėra iššūkio. Ar matėte 1 lygį, matėte 96 lygį. Nebent žaidimo dalimi laikote šešėlinį reklaminį šlamštą, pradedant nuo 30 lygio, ir negalėjimą peržiūrėti privatumo ir pan., kai pirmą kartą paleidžiate programą. Vienintelis „geras“ dalykas yra tai, kad tai geriausiai atrodo iš šių klonų, kiek aš mačiau...
Tai visai nebuvo sudėtingas žaidimas. Aš peržengiau 60 lygių ir sunkiausia buvo rasti tam laiko. Skelbimai labai erzina, pasirodo po kiekvieno lygio. Nėra jokios priežasties tai įveikti bet kokiu kitu dėlionės žaidimu.
Žaidimas gana geras. Bet skelbimai labai erzina!! Skelbimas po kiekvieno lygio yra per daug. Dėl jų prarandu susidomėjimą ir aš baigiu išėjimo iš žaidimo po 5 lygių
Apskritai, geras žaidimas, aš tik davė 3 žvaigždes, nes tai nėra labai sudėtinga, o skelbimai, gana atvirai, erzina AF.
Tokių sudėtingumo lygių nėra, tai labai paprasti galvosūkiai, be to, priedai, norint žaisti tokį lygį, kurį turime skirti daugiau laiko priedams nei žaidimams. Įdomu, jei šių lygių sudėtingumas padidinamas.
Tai gerai sukurtas žaidimas ir gana atpalaiduojantis, kai žaidi! Daug daugiau laiko praleidžiama žiūrint reklamas nei žaidžiant! Suprantu, kad skelbimai palaiko žaidimą (-us), bet... per daug! Per daug skelbimų yra didelis išjungimas. Skelbimai po kiekvieno lygio erzina. Išskyrus problemą su reklama, tai tikrai geras, tvirtas žaidimas. Tiesą sakant, tai yra GERIAUSIAS „Rink kamuoliuko dėlionės“ žaidimas, kurį iki šiol žaidžiau.
Viskas kaip ir OK bet po kiekvienu lvl reklama vien del to unistall
Tai tikrai sudėtinga, todėl sukuria susidomėjimą kitam etapui
Daug reklamu...
Atrodo, gera idėja ir gražiai padaryta, geros kokybės. Prašymas dėl įvertinimo atėjo vėliau nei tikėjausi, todėl jau buvau pasiekęs tą etapą, kai po kiekvieno lygio buvo rodoma reklama, ir gerbiu jus, kad neišmetėte reitingo anksčiau, kaip tai daro kiti prieš neišvengiamą reklamą. Už tai skiriu jums papildomą žvaigždutę, bet nuėmiau žvaigždutę už kiekvieną skelbimų, kuriuos privertėte mane žiūrėti, minutę, todėl tai yra, kas yra.
Per daug skelbimų, todėl negalite tęsti žaidimo kaip malonaus laiko. Taip apmaudu.
Po kiekvieno lygio reklama....
Labai gražus žaidimas, labai atpalaiduojantis, praleistas laikas ir išnaudotas tuo pačiu metu.
Per daug skelbimų. Labai pašėlęs.
Žaidimas tiesiog gerai. Žaidimas nėra pakankamai sudėtingas. Yra skelbimas apie kiekvieno lygio užbaigimą, kurio reikia tikėtis, bet lygių paprastumas reiškia, kad aš pašalinsiu žaidimą.
Na, bet lengva
Įdomu, bet per daug skelbimų! Šiek tiek nenuoseklus Pramoginis, bet ne itin sudėtingas. Reklama kiekvienam žaidimui. Sunkumas buvo įvairus, net kai kurie aukštesnio lygio lengvi. Taip pat gavo "Puikus" rezultatą renkant tik 2 žvaigždutes, bet tik "Geras" renkant visas tris!
Per daug reklamos tai erzina
Unblock Ball - Block Puzzle ปริศนา spw
Šis žaidimas yra labai nuobodus, lygiai yra per lengvi ir per daug skelbimų! Siūlau ištrinti žaidimą dabar!!!! Jei norite linksmo žaidimo, kad jums nebūtų nuobodu, tada nesirinkite šio žaidimo! Ir NEATSISIŲSTI, nes kitaip rašytumėte kaip aš ir lieptumėte visiems NEATSISIŲSTI žaidimo! Aš paprastai darau geras apžvalgas, bet... Aš darau blogą apžvalgą, nes šis žaidimas yra baisus! Nesisiųskite.
Puikus žaidimas, ypač naktinės pamainos metu. Prie šio žaidimo nėra pridėta jokių priedų.
Per daug reklamos, kurios nereikia iš žaidimo. Atrodo, kad skelbimai yra labiau paryškinti, o ne pats žaidimas... Žaidimas reklamai
Per daug reklamos tarp žaidimų. Tai labai gražus žaidimas, todėl gaila, kad yra tiek daug reklamų. Norite žaisti ir nelaukti kiekvieną kartą, kol baigsis reklama.
Hearts Deluxe Karetní afkw
Unblock Ball - Block Puzzle Puzzel bdr