Post by arexmeapenster on Mar 16, 2022 1:08:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack igra (neograničen novac) ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Bubble Shooter Kasual gjk
vrlo jednostavna igra i dodajte više od razina
Kako možete igrati ovu igru s oglasima na zaslonu koji vas sprječavaju da igrate. Dakle, želite da preuzmemo sve oglase u Play Storeu prije nego što možemo iskusiti igru?
Igra je OK, ali previše jednostavna; uopće nije izazovna!
Količina oglasa je smiješna. Volio bih da se nekako može igrati bez oglasa
Bắn bong bóng Thông thường xubf
Blue Archive Igranje uloga jws
Gledam mm looloo jedinice. MbTV vfc?my myy Stranica glavnog izbornika za bi royal podatke hn mm by.hn the the? Prazan B lb uz b ynb Moj km. Pogledaj Pogledaj. moj za.. N:ink ;i m;hmm
Sjajna igra! Obratite pažnju na detalje i nagrade.
Savršena igra za mene dok starim za opuštanje. Hvala 🙏
Volite ovu igru. Ponekad igram čak i offline. Svakako će ga preporučiti. Čini se da ima neograničene razine jer sam skoro na razini 2000. Beskrajna igra. Samo ga preuzmite sada.
Prije je bilo zabavno svirati, ali sada zvuk nestaje.
Sjajna igra, ali previše oglasa
jako dobra igra
Sviđa mi se ova igra kada igram prvi put, ali nakon toga je mrzim jer je dosadna i lagana. Mislim da je izgubljeno vrijeme i mb
🔝🔝🔝
To je tako slatka igra. मेरी छोटी sestra je igra को बहुत पसंद करती है। Jako me zanima kada sam igrao ovu igru. Dakle, hvala vam! gospodine....
Stvar je u tome što se dok igrate telefon ugasi
volim igru. jedini problem koji imam je zaglaviti na razini. ne može prijeći razinu 1223. nije prvi put da se to dogodilo u ovoj igri. Zašto ne mogu prijeći ovu razinu?!!
U redu je, ali razina težine je za djecu. Igrao sam 30 razina i nikad nije bilo teže.
Ovo je zapravo jako dobra aplikacija, ali problem je što prestaje raditi između pa ću je ocijeniti samo dvije zvjezdice, molim tim Bubble Shooter da mi pomogne
vaša se igra jako sporo kreće. prije se nije kretalo tako sporo. ponekad se kreće tako sporo da želim samo izbrisati igru
Буббле Опуштене ilxl
brza pouzdana igra ne može se odbiti, ali kako se vratiti u igru kada nemate maksimalan broj poena? Zašto nakon što sam postigao rezultat od 9043 i postigao sam 3 zvjezdice kada sam sljedeći ugađao svoje rezultate promijenio tt 2 zvjezdice??? Mogu li odgovoriti na ovo jer sam gubio vrijeme na ovu igru?
dobro je igrati, ali oglašavanje vas izluđuje
Mora biti dobar. Zapravo, još se nisam igrao i nemam nikakvu namjeru igrati jer je to neka dječja igra. Bez uvrede.
Oglasi oglasi f#u"#÷, oglasi. Oh, i još neke reklame. Čak i ako isključite zvuk u igri - da, oglasima nije stalo, sviraju punim zvukom
Bila je to moja omiljena igra. Ali problem je što se ne mogu igrati izvan kuće bez wifija. Inače je sve bilo super.
ekstra
Smatrao sam ovu igru prelakom. nije bilo dovoljno izazovno.
Dobar i lijep mozgalica
dobro je ali ne toliko
su uživali u ovoj igri do sada na razini 3410. međutim, igra je prestala reagirati.
Prije samo 5 minuta sam instalirao ovu igru..!! I sada sam deinstalirao ovu igru zbog mnogih dodataka..!! Zašto vidim oglase?? ???Instalirao sam ovu igru radi zabave, a ne zbog gledanja dodataka... i također najgora igra
Glupaa